Valgsnacks-logoIL-ltguv: Guvernør Pat Quinn har plukket Paul Vallas som sin viseguvernørkandidat neste år. Vallas er kjent for sitt arbeide innen flere skoledistrikt rundt om i USA, og er kjent som en dyktig, men kontroversiell administrator. Han er også en tidligere republikaner og særlig lærerfagforeningene i Illinois vil mislike dette valget.

NH-sen: Republikanske ledere på føderalt nivå oppfordrer tidligere senator Scott Brown (R-Massachusetts) til å stille i New Hampshire i stedet. Staten er mye mer konservativ enn Massachusetts, der Brown ble slått ut med klar margin av Elizabeth Warren i 2012.

NJ-5: Delstatssenator Bob Gordon vurderer å stille mot kongressmann Steve Garrett, som regnes for å være en av de mest konservative republikanerne fra nordstatene.

OH-guv: En måling utført av PPP for det demokratiske partiet viser dødt løp, 41-41 mellom guvernør John Kasich og fylkeskommisjonær Ed FitzGerald.

OH-fin: Samme måling finner delstatsrepresentant Connie Pillich med en 47-43 ledelse på finansminister Josh Mandel.

SD-sen: Tidligere senator Larry Pressler (R), som satt fra 1979 til 1997, vurderer å stille som uavhengig kandidat for å gjenvinne dette setet som han tapte til Tim Johnson i 1996. Johnson tar ikke gjenvalg i 2014. Pressler er 71 år gammel, så jeg tviler vel på hans sjanser.

TX-lokal: En artikkel om valg på et lavere nivå enn hva jeg normalt befatter meg med, men omstendighetene er såpass spesielle at du bør lese det – om hvordan en hvit republikaner ved å fremstå som svart slo ut en demokrat som hadde sittet i 24 år.

WI-ag: Demokratene har nok en kandidat til dette vervet, som blir ledig når sittende justisminister J. B. Van Hollen avstår fra gjenvalg neste år. Distriktsanklager i Dane fylke, Ismael Osanne vil stille. Fra før av stiller delstatsrepresentant Jon Richards. På republikansk side stiller distriktsanklager Brad Schimel.