Mer

  Valgsnacks for mandag 11. november

  Valgsnacks-logoIL-ltguv: Guvernør Pat Quinn har plukket Paul Vallas som sin viseguvernørkandidat neste år. Vallas er kjent for sitt arbeide innen flere skoledistrikt rundt om i USA, og er kjent som en dyktig, men kontroversiell administrator. Han er også en tidligere republikaner og særlig lærerfagforeningene i Illinois vil mislike dette valget.

  NH-sen: Republikanske ledere på føderalt nivå oppfordrer tidligere senator Scott Brown (R-Massachusetts) til å stille i New Hampshire i stedet. Staten er mye mer konservativ enn Massachusetts, der Brown ble slått ut med klar margin av Elizabeth Warren i 2012.

  NJ-5: Delstatssenator Bob Gordon vurderer å stille mot kongressmann Steve Garrett, som regnes for å være en av de mest konservative republikanerne fra nordstatene.

  OH-guv: En måling utført av PPP for det demokratiske partiet viser dødt løp, 41-41 mellom guvernør John Kasich og fylkeskommisjonær Ed FitzGerald.

  OH-fin: Samme måling finner delstatsrepresentant Connie Pillich med en 47-43 ledelse på finansminister Josh Mandel.

  SD-sen: Tidligere senator Larry Pressler (R), som satt fra 1979 til 1997, vurderer å stille som uavhengig kandidat for å gjenvinne dette setet som han tapte til Tim Johnson i 1996. Johnson tar ikke gjenvalg i 2014. Pressler er 71 år gammel, så jeg tviler vel på hans sjanser.

  TX-lokal: En artikkel om valg på et lavere nivå enn hva jeg normalt befatter meg med, men omstendighetene er såpass spesielle at du bør lese det – om hvordan en hvit republikaner ved å fremstå som svart slo ut en demokrat som hadde sittet i 24 år.

  WI-ag: Demokratene har nok en kandidat til dette vervet, som blir ledig når sittende justisminister J. B. Van Hollen avstår fra gjenvalg neste år. Distriktsanklager i Dane fylke, Ismael Osanne vil stille. Fra før av stiller delstatsrepresentant Jon Richards. På republikansk side stiller distriktsanklager Brad Schimel.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp". Programleder av podkasten "Amerikansk politikk".

  Les også