Valgsnacks-logoCA-17: Kongressmann Mike Honda (D) ble filmet mens han dubbet av under et politisk møte og nominasjonsmotstander Ro Khanna sirkulerer klippet som en del av valgkampen.

GA-guv: Delstatssenator Jason Carter stiller til guvernør. Hans berømte bestefar Jimmy Carter var guvernør på 70-tallet før han ble president.

HI-1: Lederen for det tungt demokratiske delstatssenatet, Donna Mercado Kim, vil stille til Huset i 2014. Dette setet blir ledig fordi kongresskvinne Colleen Hanabusa stiller til Senatet.

NJ-3: Fylkesråd Aimee Belgard stiller til den demokratiske nominasjonen i dette distriktet som blir ledig neste år fordi kongressmann Jon Runyan (R) ikke tar gjenvalg.

NC-6: Kongressmann Howard Coble tar ikke gjenvalg neste år. Coble, som første gang ble valgt i 1984, er 82 år gammel,og det har lenge vært spekulert i at han ville gå av. Distriktet er trolig for konservativt (R+10) til at demokratene kan ta dette setet. Distriktsanklager Phil Berger Jr, som er sønn av speakeren i delstatssenatet er favoritt til å etterfølge Coble.

WV-1: Delstatsrevisor Glen Gainer vil stille for demokratene i dette setet, som har vært holdt av republikaneren David McKinley siden 2010. Gainer er ikke på valg i 2014, så han tar ingen sjanser ved å stille.