Valgsnacks-logoAR-4: Tidligere tapende kandidat til den republikanske nominasjonen, Beth Anne Rankin vil ikke stille på ny.

FL-13: Advokat Jessica Erlich trekker seg fra suppleringsvalget, og overlater dermed den demokratiske nominasjonen til tidligere finansminister og guvernørkandidat Alex Sink.

MT-sen: Tidligere viseguvernør John Bohlinger utfordrer sittende viseguvernør John Walsh til den demokratiske nominasjonen. Bohlinger er 77 år gammel og har en fortid i det republikanske partiet, så jeg kan ikke helt se hvorfor demokratene skulle nominere ham.

NJ-7: Kongressmann Jon Runyan tar ikke gjenvalg i 2014. Runyan er en av de mer moderate republikanerne og distriktet er et vippedistrikt (R+1). Inntil jeg ser hvem partiene nominerer, setter jeg ned vurderingen fra trolig til svakt republikansk.

TX-sen: PPPs måling fra Texas viser at senator John Cornyn ligger godt an til gjenvalg, men er sårbar for en intern utfordrer fra høyre.