Mer

  Valgsnacks for torsdag 7. november

  Valgsnacks-logoAR-4: Tidligere tapende kandidat til den republikanske nominasjonen, Beth Anne Rankin vil ikke stille på ny.

  FL-13: Advokat Jessica Erlich trekker seg fra suppleringsvalget, og overlater dermed den demokratiske nominasjonen til tidligere finansminister og guvernørkandidat Alex Sink.

  MT-sen: Tidligere viseguvernør John Bohlinger utfordrer sittende viseguvernør John Walsh til den demokratiske nominasjonen. Bohlinger er 77 år gammel og har en fortid i det republikanske partiet, så jeg kan ikke helt se hvorfor demokratene skulle nominere ham.

  NJ-7: Kongressmann Jon Runyan tar ikke gjenvalg i 2014. Runyan er en av de mer moderate republikanerne og distriktet er et vippedistrikt (R+1). Inntil jeg ser hvem partiene nominerer, setter jeg ned vurderingen fra trolig til svakt republikansk.

  TX-sen: PPPs måling fra Texas viser at senator John Cornyn ligger godt an til gjenvalg, men er sårbar for en intern utfordrer fra høyre.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også