Mer

  Valgsnacks for onsdag 6. november

  Valgsnacks-logoResultatene fra i natt kan du lese her.

  MT-sen: Kongressmann Steve Daines er endelig kandidat for republikanerne. Mange delstatspolitikere har avventet Daines inntreden, og nå blir det trolig en meget tett kamp om plassen i Huset.

  NJ-guv: En artikkel i The Daily Beast (internettblekke langt til venstre) hevder at nasjonale demokrater har latt Chris Christie være i fred i valgkampen av to årsaker: For det første ville det koste enorme summer å kjøpe tilstrekkelig reklame til å utgjøre noen forskjell i dette racet, og for det andre tror de fleste demokratene at Christie uansett ikke kommer til å overleve et republikansk primærvalg.

  OR-4: Delstatspartiformann Art Robinson vil for tredje gang stille for republikanerne mot kongressmann Pete DeFazio (D).

  TX-guv: PPP finner at justisminister Greg Abbott (R) har en 50-35 ledelse over delstatssenator Wendy Davis (D).

  TX-ltguv: Den republikanske nominasjonen er ikke avgjort ennå, men PPP har også målt sittende viseguvernør David Dewhurst (R) mot delstatssenator Leticia Van de Putte (D). Dewhurst leder 46-37.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også