Mer

  Valgsnacks for mandag 4. november

  Valgsnacks-logoAL-5: Tidligere kongressmann og demokrat/republikaner Parker Griffith vurderer å stille til sitt gamle sete som uavhengig.

  FL-guv: Ingen stor overraskelse, men tidligere guvernør og republikaner Charlie Crist søker den demokratiske nominasjonen til guvernør for 2014. Sittende guvernør, republikaneren Rick Scott, har alt kjøpt reklametid for over en halv million dollar og står klar med reklamen så fort Crist offentliggjør på mandag.

  ME-guv: Demokratenes guvernørkandidat, kongressmann Mike Michaud har «kommet ut av skapet«. Det har neppe noen stor betydning, men på den annen side kan hver promille telle i et jevnt treveis race som dette.

  MA-lokal: Suffolk har Marty Walsh med en 46-43 ledelse over John Connolly. En intern måling for en gruppe alliert med Connolly viser ham derimot i tet med 43-36. Vi får fasiten onsdag morgen.

  NJ-guv: FDU er ute med sin siste måling, og finner en viss tiltetning, selv om Chris Christies seier ikke på noen måte er i fare. Han leder 59-40.

  VA-guv: Er problemene med Obamacare i ferd med å senke Terry McAuliffe i Virginia? Emerson finner dette racet å være ekstremt jevnt, med 42% for McAuliffe, 40% for Ken Cuccinelli og 13% på Rob Sarvis. Med så små marginer i siste måling og så stor oppslutning for Sarvis er Emersons rykte på spill her. Andre målere finner litt større avstand:

  CNU finner racet med samme margin som for to uker siden, med McAuliffe på 45 og Cuccinelli 38 og Sarvis på 10%. Av Sarvis velgere ville 37% stemt på Cuccinelli og 17% på McAuliffe dersom Sarvis ikke stilte.

  Zogby var ute med en ny måling lørdag, der McAuliffe hadde 43, Cuccinelli 36 og Sarvis 9%.

  PPP slapp sin måling i natt. De har McAuliffe på 50%, Cuccinelli 43% og Sarvis 4%. Quinnipiac kommer ut med sin siste måling i løpet av mandag.

  VA-ltguv: CNUs måling finner demokrat Ralph Northam med en 51-38 ledelse på republikaner E. W. Jackson. PPP har 52-39.

  VA-ag: I justisministerkampen leder imidlertid republikaner Mark Obenshain 45-43 over demokrat Mark Herring. ifølge CNU. PPP har derimot 47-45 i Herrings favør.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også