Mer

  Valgsnacks for fredag 1. november

  Valgsnacks-logoAL-1: Forretningsmann Dean Young har gått opp i en 43-40 ledelse over tidligere delstatssenator Bradley Byrne i det republikanske primærvalget. Byrne har støtte fra omtrent alt som kan krype og gå av lokale og nasjonale notabiliteter, så en Young-seier ville komme som et stort sjokk på disse.

  FL-13: Det er nå bekreftet at suppleringsvalget i dette distriktet vil bli arrangert 11. mars, med et primærvalg 14. januar og påmeldingsfrist 19. november.

  MN-sen: PPP melder at senator Al Franken leder med 10-13% på potensielle republikanske rivaler i 2014.

  MN-guv: Samme PPP-måling viser at guvernør Mark Dayton leder med 10-12 over sine potensielle rivaler.

  NJ-sen: Cory Booker ble sverget inn som ny senator torsdag.

  NJ-guv: Kean gir Chris Christie en mindre ledelse enn de fleste andre; kun 52-34.

  VA-guv: Latinske grupper spiller en stadig større rolle i delstatens politiske liv. Andelen velgere har nesten blitt doblet siden år 2000.

  WY-sen: Denne artikkelen i The Atlantic ser på Cheney-klanens inntreden i senatnominasjonen. Med forbehold for at den virker å være skrevet fra ett bestemt synspunkt, gir den dog ammunisjon til de som mener denne striden kan skade partiet.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også