Mer

  Valgsnacks for onsdag 30. oktober

  Valgsnacks-logoAL-1: Det føderale handelskammeret har gitt støtte til Bradley Byrne foran andre runde av det republikanske primærvalget. Byrne møter Dean Young og valget finner sted 5. november.

  AR-2: Delstatsrepresentant Ann Clemmer er den første tunge republikaner til å melde seg som kandidat til å ta over etter kongressmann Tim Griffin, som ikke tar gjenvalg. Også bankier French Hill har meldt seg på.

  FL-13: Tidligere finansminister og tapende guvernørkandidat Alex Sink (D) er nå offisielt kandidat i dette distriktet, som ble ledig da kongressmann Bill Young døde. En dato for suppleringsvalget er ennå ikke fastsatt.

  Huset: PPP har målt åtte distrikter, og satt opp de republikanske kongressmedlemmene mot en generisk demokrat. Slike målinger har svært liten verdi, men de nysgjerrige kan jo ta en titt. En annen måling fra demokratiske GQR finner derimot ingen endring i republikanernes oppslutning fra juni.

  NJ-guv: Quinnipiac finner Chris Christie med en 64-31 ledelse på Barbara Buono. I tillegg mener 48% av velgerne i New Jersey at Christie bør stille til president i 2016. 41% er imot.

  OR-sen: Kirurg Monica Wehby vil stille for republikanerne. Hun har aldri stilt til valg før, men er visstnok en kjent størrelse i de medisinske miljøene.

  SC-guv: Harper har målt, og finner guvernør Nikki Haley med en 48-39 ledelse på delstatssenator Vince Sheheen.

  WI-guv: Guvernør Scott Walker har en knapp ledelse på sin sannsynlige motstander i 2014, skolestyremedlem Mary Burke. Walker leder 47-45.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Statsviter, forfatter og programleder av podkastene "Amerikansk politikk" og "Valgkampsirkuset".

  Les også