Valgsnacks-logoAL-6: Delstatsrepresentant Paul DeMarco er det første tunge navnet til å melde seg til den republikanske nominasjonen i dette meget konservative setet. Kongressmann Spencer Bachus tar ikke gjenvalg i 2014.

AZ-1: Tidligere kongressmann Rick Renzi (R) ble dømt til tre års fengsel mandag for diverse lovbrudd begått mens han satt i Huset.

MA-lokal: Racet i Boston tetner til ytterligere; John Connollys egen måling viser nå dødt løp; 43-43 mot delstatsrepresentant Marty Walsh.

MA-6: Tidligere delstatssenator Richard Tisei, som kom svært nær å bli delstatens første republikaner i Huset siden midten av 90-tallet, stiller igjen mot skandalerammede John Tierny.

NM-guv: Et kjent navn fra forretningsverdenen har plutselig bestemt seg for å søke den demokratiske nominasjonen. Alan Webber, som tidligere var taleskriver for Michael Dukakis er også grunnleggeren av tidsskriftet Fast Company, og dersom han er villig til å spytte inn egne midler bør han kunne røske kraftig opp i dette valget.

NY-lokal: Siena finner Bill de Blasio i tet med 68-23 over Joe Lhota.

RI-guv: Ken Block, grunnleggeren av Det moderate partiet i Rhode Island, har oppløst partiet og meldt overgang til republikanerne. Han kommer til å søke deres nominasjon til guvernørvalget neste år.

VA-guv: Washington Post slapp i natt sin endelige måling av de tre valgene i Virginia. Tallene er som følger: Guvernør – Terry McAuliffe 51 vs Ken Cuccinelli 39. Viseguvernør – Ralph Northam 52 vs E. W. Jackson 39. Justisminister: Mark Herring 49 vs Mark Obenshain 46. Kampen om justisministervervet er nå det eneste republikanerne har å kjempe for i Virginia, og pengene har begynt å strømme hit. Republikaner Mark Obenshain har samlet inn mer penger enn sin konkurrent Mark Herring og de har ligget veldig jevnt på uavhengige målinger.

WY-sen: Kampen om den republikanske nominasjonen trappes opp. En rekke av de største navnene fra Bush-administrasjonen har donert til Liz Cheney, mens sittende senator Mike Enzi får støtte fra kolleger i Senatet.