Mer

  Valgsnacks for mandag 28. oktober

  AR-guv: Den målingen som ga kongressmann Tom Cotton 37-36 over senator Mark Pryor, gir også republikanernes sannsynlige kandidat Asa Hutchinson 35-31 over tidligere kongressmann Mike Ross i guvernørvalget.

  FL-lokal: En meningsmåling fra byen St Petersburg viser at sittende borgermester, republikaneren Bill Foster ligger under 40-34 for sin demokratiske utfordrer, tidligere delstatsrepresentant Rick Kriseman.

  ID-adm: Delstatsrepresentant Lawrence Denney (R) vil stille til administrasjonsminister, selv om den sittende, republikaneren Ben Yrsura ennå ikke har erklært om han vil ta gjenvalg.

  KS-guv: Sittende guvernør Sam Brownback har som før nevnt vært upopulær en god stund, men en måling fra SurveyUSA viser at han ligger under 43-39 for sin demokratiske utfordrer, delstatsrepresentant Paul Davis. Nå er flesteparten av de øvrige velgerne republikanere, så jeg tror vel dette er mer et utslag av en generell skuffelse med det nasjonale partiet og venter med å endre min vurdering til vi kommer utpå sommeren neste år…

  LA-5: Delstatssenator Neil Riser får støtte fra den nasjonale organisasjonen FreedomWorks og fra Tea Party lokalt i Louisiana i sin kamp mot forretningsmannen Vance McAllister.

  MI-11: Demokratene har sin første erklærte kandidat i dette distriktet; tidligere diplomat Bobby McKenzie. Fra før har dette setet et tett oppgjør på republikansk side mellom kongressmann Kerry Bentivolio og advokat David Trott.

  NJ-guv: Basketballstjernen Shaquille O’Neal bruker sin kjendisstatus til å å slå et slag for Chris Christies gjenvalgskampanje. Shaq, som opprinnelig er fra Newark, har spilt inn en 30 sekunders TV-spot for guvernøren.

  TX-sen: Innvandringsadvokat Linda Vega vil stille mot senator John Cornyn i det republikanske primærvalget.

  VA-guv: Kampanjen til Terry McAuliffe har brukt tre ganger så mye som kampanjen til Ken Cuccinelli i de tre siste ukene, melder NBCs First Read.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også