Valgsnacks-logoAK-guv: Demokratene i Alaska har gitt formell støtte til kandidaturet til den tidlige lederen av delstatens oljefond, Byron Mallott. Vedtaket kan komme til å avskrekke Mallotts to konkurrenter til nominasjonen.

AR-sen: Kongressmann Tom Cotton har for første gang på lenge en ørliten ledelse på den demokratiske senatoren Mark Pryor; 37-36. Jeg justerte for noen dager siden dette racet fra svakt demokratisk til svakt republikansk. Denne målingen bekrefter at det var riktig; Pryor begynner nå å bevege seg faretruende nær de tallene Blanche Lincoln hadde før hun ble moset av John Boozman i 2010.

KY-3: Urolog Michael McFarlane vil stille for republikanerne mot kongressmann John Yarmuth.

MA-lokal: WBUR finner en kraftig innhentning av John Connollys ledelse i borgermestervalget; nå har han bare 41-39 over delstatsrepresentant Marty Walsh.

NE-sen: Bonde Jim Jenkins vil stille som uavhengig kandidat i Nebraska. Det er usikkert hvor mye av en faktor han blir i valget; han var demokrat inntil 2011. På den annen side var han ansett som en stigende stjerne i det demokratiske partiet før han ble uavhengig.

NM-guv: En tredje demokrat søker sitt partis nominasjon mot guvernør Susana Martinez. I tillegg til justisminister Gary King og delstatssenator Linda Lopez har også delstatssenator Howie Morales erklært sitt kandidatur.

NH-2: Delstatsrepresentant Marilinda Garcia vurderer å stille mot Anne Kuster. Hun vil i så fall kjempe on nominasjonen med tidligere delstatssenator Gary Lambert i det republikanske primærvalget.

NC-2: Tidligere næringsminister under ex-guvernør Bev Perdue og ex-republikaner, Keith Crisco vurderer å stille mot kongresskvinne Renee Ellmers. En annen kandidat, advokat Houston Barnes registrerte sitt kandidatur tirsdag.

VA-guv: Quinnipiac har målt, og finner Terry McAuliffe med en 46-39 ledelse på Ken Cuccinelli og med Rob Sarvis på 10%. Målingen undersøker også hvorfor velgerne mener det de gjør, og finner utbredt misnøye med kandidatene og valgkampen, men at stengingen av den føderale regjeringen ikke har noen betydning.