Mer

  Valgsnacks for torsdag 24. oktober

  Valgsnacks-logoAK-guv: Demokratene i Alaska har gitt formell støtte til kandidaturet til den tidlige lederen av delstatens oljefond, Byron Mallott. Vedtaket kan komme til å avskrekke Mallotts to konkurrenter til nominasjonen.

  AR-sen: Kongressmann Tom Cotton har for første gang på lenge en ørliten ledelse på den demokratiske senatoren Mark Pryor; 37-36. Jeg justerte for noen dager siden dette racet fra svakt demokratisk til svakt republikansk. Denne målingen bekrefter at det var riktig; Pryor begynner nå å bevege seg faretruende nær de tallene Blanche Lincoln hadde før hun ble moset av John Boozman i 2010.

  KY-3: Urolog Michael McFarlane vil stille for republikanerne mot kongressmann John Yarmuth.

  MA-lokal: WBUR finner en kraftig innhentning av John Connollys ledelse i borgermestervalget; nå har han bare 41-39 over delstatsrepresentant Marty Walsh.

  NE-sen: Bonde Jim Jenkins vil stille som uavhengig kandidat i Nebraska. Det er usikkert hvor mye av en faktor han blir i valget; han var demokrat inntil 2011. På den annen side var han ansett som en stigende stjerne i det demokratiske partiet før han ble uavhengig.

  NM-guv: En tredje demokrat søker sitt partis nominasjon mot guvernør Susana Martinez. I tillegg til justisminister Gary King og delstatssenator Linda Lopez har også delstatssenator Howie Morales erklært sitt kandidatur.

  NH-2: Delstatsrepresentant Marilinda Garcia vurderer å stille mot Anne Kuster. Hun vil i så fall kjempe on nominasjonen med tidligere delstatssenator Gary Lambert i det republikanske primærvalget.

  NC-2: Tidligere næringsminister under ex-guvernør Bev Perdue og ex-republikaner, Keith Crisco vurderer å stille mot kongresskvinne Renee Ellmers. En annen kandidat, advokat Houston Barnes registrerte sitt kandidatur tirsdag.

  VA-guv: Quinnipiac har målt, og finner Terry McAuliffe med en 46-39 ledelse på Ken Cuccinelli og med Rob Sarvis på 10%. Målingen undersøker også hvorfor velgerne mener det de gjør, og finner utbredt misnøye med kandidatene og valgkampen, men at stengingen av den føderale regjeringen ikke har noen betydning.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også