Mer

  Valgsnacks for onsdag 23. oktober

  Valgsnacks-logoAL-1: Bradley Byrne har en ganske heftig TV-reklame ute mot sin republikanske primærvalgsmotstander Dean Young. Reklamen beskylder Young for å ha underslått midler fra en politisk gruppe han ledet.

  AR-2: Borgermesteren i North Little Rock, Pat Hays stiller for demokratene i dette setet, som akkurat ble åpent i 2014.

  AZ-sen: John McCain sier han vurderer å stille til en ny seksårsperiode i 2016.

  FL-AG: Tidligere barne- og familieminister i Crist-administrasjonen, demokraten George Sheldon, vil stille til justisministervervet neste år.

  HI-sen: Det er fortsatt meget jevnt i det demokratiske primærvalget på øygruppen. Sittende senator Brian Schatz leder 38-36 på utfordreren, kongresskvinne Colleen Hanabusa.

  MA-guv: Investor Jeff McCormick stiller til guvernørvalget i Massachusetts som uavhengig kandidat. Han har penger nok til å finansiere egen valgkamp om han vil.

  MT-1: Tidligere delstatsrepresentant Ryan Zinke stiller til Huset. Zinke er den fjerde republikaneren som stiller, noe som tyder på at alle tror nåværende kongressmann Steve Daines går for den ledige senatsplassen i 2014.

  NM-1: Tidligere bystyremedlem i Albuquerque, Mike McEntee vil stille for republikanerne i 2014.

  OR-5: Fylkeskommisjonær Tootie Smith vil stille mot kongressmann Kurt Schrader (D). Setet er et vippesete, så republikanerne har en sjanse til å ta det med den rette kandidaten.

  SC-guv: En måling tatt opp for demokratenes guvernørkampanje viser at guvernør Nikki Haley har en forholdsvis knapp ledelse på demokratenes kandidat, delstatssenator Vince Sheheen.

  VA-guv: Fjorten dager før valget har PPP målt de som har forhåndsstemt i Virginia, og finner demokraten Terry McAuliffe med 57% mot 39% for republikaneren Ken Cuccinelli og bare 3% for libertarianeren Rob Sarvis. Sistnevnte har fløyet høyt på målingene og vært over ti % flere ganger.

  VA-guv: Rasmussen har en måling av valget, der McAuliffe leder 50-33 over Ken Cuccinelli. Robert Sarvis er nede på 8%.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også