Mer

  Valgsnacks for torsdag 17. oktober

  Valgsnacks-logoAZ-adm: Delstatsrepresentant Justin Pierce (R) vil stille til vervet. Sittende administrasjonsminister Ken Bennett går for guvernørjobben.

  FL-13: En ny måling fra St. Pete Polls viser at tidligere finansminister Alex Sink gjør kort prosess både i et demokratisk primærvalg og mot alle aktuelle republikanere dersom hun stiller.

  NJ-sen: Newarks borgermester Cory Booker vant, som ventet, senatsvalget i New Jersey i går. Han beseiret republikaner Steve Lonegan 55-44.

  NM-sen: Fylkespartiformann David Clements, som tidligere jobbet for guvernør Susan Martinez da hun var anklager, vil stille mot senator Tom Udall (D).

  RI-guv: Clay Pell, som er barnebarn av avdøde senator Clairborne Pell vurderer visstnok å stille til guvernør i 2014. Han vil trolig få konkurranse om den demokratiske nominasjonen fra borgermester Angel Taveras og finansminister Gina Raimondo.

  SD-sen: PPP har målt senatsvalget for en gruppe som støtter demokraten Rick Weiland, og de finner at han ligger 6% bak ex-guvernør Mike Rounds; 40-34. Andre målinger har vist betydelig mer støtte til Rounds, og som vanlig skal målinger utført for partiske grupper tas med en stor mengde salt. PPP har også målt 6 andre vippestater for en annen demokratisk organisasjon og finner at republikanerne har tapt terreng.

  VA-10: Kongressmann Frank Wolfe anses nå som en mulig kandidat til ikke å ta gjenvalg, etter at han bare samlet inn 40,000 dollar i forrige kvartal. Wolfe er personlig trygg, men sitter i et vippesete.

  WI-1: Amar Kalaka, som er sønn av en av de som ble drept under et naziangrep på et sikh-tempel i 2012, vil stille mot kongressmann Paul Ryan. En annen demokrat, partiets kandidat fra de to siste valgene, Rob Zerban, stiller trolig også.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også