Valgsnacks-logoAZ-adm: Delstatsrepresentant Justin Pierce (R) vil stille til vervet. Sittende administrasjonsminister Ken Bennett går for guvernørjobben.

FL-13: En ny måling fra St. Pete Polls viser at tidligere finansminister Alex Sink gjør kort prosess både i et demokratisk primærvalg og mot alle aktuelle republikanere dersom hun stiller.

NJ-sen: Newarks borgermester Cory Booker vant, som ventet, senatsvalget i New Jersey i går. Han beseiret republikaner Steve Lonegan 55-44.

NM-sen: Fylkespartiformann David Clements, som tidligere jobbet for guvernør Susan Martinez da hun var anklager, vil stille mot senator Tom Udall (D).

RI-guv: Clay Pell, som er barnebarn av avdøde senator Clairborne Pell vurderer visstnok å stille til guvernør i 2014. Han vil trolig få konkurranse om den demokratiske nominasjonen fra borgermester Angel Taveras og finansminister Gina Raimondo.

SD-sen: PPP har målt senatsvalget for en gruppe som støtter demokraten Rick Weiland, og de finner at han ligger 6% bak ex-guvernør Mike Rounds; 40-34. Andre målinger har vist betydelig mer støtte til Rounds, og som vanlig skal målinger utført for partiske grupper tas med en stor mengde salt. PPP har også målt 6 andre vippestater for en annen demokratisk organisasjon og finner at republikanerne har tapt terreng.

VA-10: Kongressmann Frank Wolfe anses nå som en mulig kandidat til ikke å ta gjenvalg, etter at han bare samlet inn 40,000 dollar i forrige kvartal. Wolfe er personlig trygg, men sitter i et vippesete.

WI-1: Amar Kalaka, som er sønn av en av de som ble drept under et naziangrep på et sikh-tempel i 2012, vil stille mot kongressmann Paul Ryan. En annen demokrat, partiets kandidat fra de to siste valgene, Rob Zerban, stiller trolig også.