Mer

  Valgsnacks for mandag 14. oktober

  Valgsnacks-logoAL-1: En måling fra konservative Wenzel Strategies (på vegne av Now or Never PAC) finner tidligere delstatssenator Bradley Byrne med en 44-37 ledelse på forretningsmann Dean Young foran andre runde i det republikanske nominasjonsvalget, som holdes 5. november.

  AR-guv: En måling av guvernørracet viser republikaner Asa Hutchinson med en knapp 41-37 ledelse på demokrat Mike Ross.

  AR-sen: En ny måling fra Arkansas viser jevnt løp, 42-41, mellom senator Richard Pryor og hans republikanske utfordrer, kongressmann Tom Cotton.

  CO-sen: Delstatsrepresentant Amy Stevens har erklært sitt kandidatur til den republikanske nominasjonen.

  FL-13: Tidligere finansminister og tapende guvernørkandidat for demokratene i 2010, Alex Sink, vil trolig stille til Representantenes Hus når Bill Young (R) går av til neste år, melder Tampa Bay Times.

  GA-guv: Guvernør Nathan Deal, som hadde etikktrøbbel allerede da han satt i Kongressen, er nå under føderal etterforskning.

  MD-guv: Justisminister Doug Gansler, som stiller til guvernør, påstås å være et fartssvin bak rattet, ifølge Washington Post. I tillegg til at han ved flere anledninger selv har tatt rattet og kjørt som en villmann har han også kommandert sine sjåfører og vakter fra delstatspolitiet til å bedrive hasardiøs kjøring.

  MA-guv: En ny måling viser Martha Coakley med en solid ledelse, både i det demokratiske primærvalget og mot republikanernes antatte kandidat, Charlie Baker.

  ME-guv: En lokal måler finner at den demokratiske kongressmannen Michael Michaud har en knapp 33-30 ledelse over guvernør Paul LePage. Den uavhengige Eliot Cutler har sin største oppslutning på en lang stund, med 24%.

  NY-lokal: Wall Street Journal/NBC har en måling ute som viser en saftig 67-23 ledelse til Bill de Blasio over Joe Lhota.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også