Mer

  Valgsnacks for fredag 11. oktober

   

  Valgsnacks-logoCA-31: Kongressmann Gary Miller dyttet til en demokrat som prøvde å intervjue ham i går. Denne type fysisk avfeielse kan ha kostet Bob Etheridge hans sete i 2010, men på den andre side skadet det ikke Anne Kuster i NH-2, så det er vanskelig å si hvordan dette vil slå ut. Miller sitter i det mest Obamavennlige distriktet av alle republikanerne, så han er uansett utsatt.

  FL-guv: En måling fra delstatsuniversitetet viser ex-guvernør Charlie Crist med en knapp 44-40 ledelse på sittende guvernør Rick Scott. Som før nevnt: Crist har ennå ikke annonsert om han stiller.

  GA-guv: En PPP-måling for en venstrevridd organisasjon gir guvernør Nathan Deal en knapp 44-40 ledelse på Jason Carter, som vurderer å stille for demokratene.

  MA-lokal: En måling viser John Connolly med en 45-37 ledelse over Marty Walsh i Bostons borgermestervalg.

  NJ-guv: Quinnipiac har målt guvernørracet i New Jersey, og finner Chris Christie med en solid 62-33 ledelse over Barbara Buono. Med andre ord, intet nytt.

  VA-guv: Quinnipiac har målt valget, og finner, i likhet med de fleste andre, at Terry McAuliffe nå har en solid ledelse på Ken Cuccinelli. Tallene er 47-39. Videre mener 46% av velgerne at Cuccinelli er for konservativ.

  VA-guv: Associated Press har fått betydelig tyn i dag for et feilaktig oppslag i går om at McAuliffe skal ha løyet til føderale etterforskere. Pressens troverdighet får stadig nye smeller.

   

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp". Programleder av podkasten "Amerikansk politikk".

  Les også