Mer

  Valgsnacks for fredag 11. oktober

   

  Valgsnacks-logoCA-31: Kongressmann Gary Miller dyttet til en demokrat som prøvde å intervjue ham i går. Denne type fysisk avfeielse kan ha kostet Bob Etheridge hans sete i 2010, men på den andre side skadet det ikke Anne Kuster i NH-2, så det er vanskelig å si hvordan dette vil slå ut. Miller sitter i det mest Obamavennlige distriktet av alle republikanerne, så han er uansett utsatt.

  FL-guv: En måling fra delstatsuniversitetet viser ex-guvernør Charlie Crist med en knapp 44-40 ledelse på sittende guvernør Rick Scott. Som før nevnt: Crist har ennå ikke annonsert om han stiller.

  GA-guv: En PPP-måling for en venstrevridd organisasjon gir guvernør Nathan Deal en knapp 44-40 ledelse på Jason Carter, som vurderer å stille for demokratene.

  MA-lokal: En måling viser John Connolly med en 45-37 ledelse over Marty Walsh i Bostons borgermestervalg.

  NJ-guv: Quinnipiac har målt guvernørracet i New Jersey, og finner Chris Christie med en solid 62-33 ledelse over Barbara Buono. Med andre ord, intet nytt.

  VA-guv: Quinnipiac har målt valget, og finner, i likhet med de fleste andre, at Terry McAuliffe nå har en solid ledelse på Ken Cuccinelli. Tallene er 47-39. Videre mener 46% av velgerne at Cuccinelli er for konservativ.

  VA-guv: Associated Press har fått betydelig tyn i dag for et feilaktig oppslag i går om at McAuliffe skal ha løyet til føderale etterforskere. Pressens troverdighet får stadig nye smeller.

   

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også