Mer

  Valgsnacks for onsdag 9. oktober

  Valgsnacks-logoGA-guv: Delstatssenator Jason Carter, barnebarn av tidligere president Jimmy Carter, vurderer visstnok å stille til den demokratiske guvernørnominasjonen. Han vil i så fall konkurrere med tidligere delstatssenator Connie Stokes.

  IA-sen: Viseguvernør Kim Reynolds gir sin støtte til delstatssenator Joni Ernst i det republikanske primærvalget. Ernst anses nå som kandidaten til Branstadfløyen i Iowa.

  KS-sen: Tremenningen til president Barack Obama, radiolog Milton Wolfe, vil stille mot senator Pat Roberts i det republikanske primærvalget.Wolfe har Tea Party-støtte, men blir neppe noen faktor.

  NJ-guv: Farleigh Dickinson har målt guvernørvalget, og finner guvernør Chris Christie med en knusende 58-25 ledelse over delstatssenator Barbara Buono.

  NJ-sen: Farleigh Dickinson har også målt senatsvalget, og finner en større ledelse for Cory Booker over Steve Lonegan enn en del andre målinger nylig. Tallene er 45-29. Også Rasmussen har målt dette racet, og har tallene 53-41.

  NM-lokal: Republikaner Richard Berry har vunnet gjenvalg som borgermester i Albuquerque.

  NC-guv: Guvernørvalget er ikke før i 2016, men den demokratiske justisministeren Roy Cooper sier allerede at han planlegger å stille mot den republikanske guvernøren Pat McCrory.

  VA-guv: To nye målinger fra guvernørvalget; den ene fra Roanoke (som var helt på bærtur i 2012) som viser 40-34 til Terry McAuliffe over Ken Cuccinelli, og den andre fra Christopher Newport University som viser McAuliffe med en 47-38 ledelse. Med fire uker igjen av før valget, endrer jeg min vurdering av dette racet fra svakt demokratisk til trolig demokratisk.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også