Valgsnacks-logoGA-guv: Delstatssenator Jason Carter, barnebarn av tidligere president Jimmy Carter, vurderer visstnok å stille til den demokratiske guvernørnominasjonen. Han vil i så fall konkurrere med tidligere delstatssenator Connie Stokes.

IA-sen: Viseguvernør Kim Reynolds gir sin støtte til delstatssenator Joni Ernst i det republikanske primærvalget. Ernst anses nå som kandidaten til Branstadfløyen i Iowa.

KS-sen: Tremenningen til president Barack Obama, radiolog Milton Wolfe, vil stille mot senator Pat Roberts i det republikanske primærvalget.Wolfe har Tea Party-støtte, men blir neppe noen faktor.

NJ-guv: Farleigh Dickinson har målt guvernørvalget, og finner guvernør Chris Christie med en knusende 58-25 ledelse over delstatssenator Barbara Buono.

NJ-sen: Farleigh Dickinson har også målt senatsvalget, og finner en større ledelse for Cory Booker over Steve Lonegan enn en del andre målinger nylig. Tallene er 45-29. Også Rasmussen har målt dette racet, og har tallene 53-41.

NM-lokal: Republikaner Richard Berry har vunnet gjenvalg som borgermester i Albuquerque.

NC-guv: Guvernørvalget er ikke før i 2016, men den demokratiske justisministeren Roy Cooper sier allerede at han planlegger å stille mot den republikanske guvernøren Pat McCrory.

VA-guv: To nye målinger fra guvernørvalget; den ene fra Roanoke (som var helt på bærtur i 2012) som viser 40-34 til Terry McAuliffe over Ken Cuccinelli, og den andre fra Christopher Newport University som viser McAuliffe med en 47-38 ledelse. Med fire uker igjen av før valget, endrer jeg min vurdering av dette racet fra svakt demokratisk til trolig demokratisk.