Mer

  Valgsnacks for tirsdag 8. oktober

  Valgsnacks-logoMA-lokal: Den første uavhengige måling fra Boston er ute, og den finner bystyremedlem John Connolly med en 41-34 over delstatsrepresentant Mark Walsh.

  MI-3: Delstatssenator Mark Jansen vurderer å utfordre kongressmann Justin Amash i det republikanske primærvalget. Fra før vurderer også forretningsmann Brian Ellis en intern utfordring.

  MI-14: Delstatssenator Vincent Gregory stiller i dette distriktet, som Gary Peters forlater for å stille til Senatet. Det er solid demokratisk.

  VA-guv: Politico har målt Virginia og finner den til nå største ledelsen for demokrat Terry McAuliffe over republikaner Ken Cuccinelli; 52-42.

  WI-guv: Skolestyremedlem i Madison fylke, Mary Burke, har erklært seg som demokratisk kandidat til å utfordre guvernør Scott Walker i 2014. Burke var næringsminister i delstaten under den demokratiske guvernøren Jim Doyle fra 2005 til 2007.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også