Mer

  Valgsnacks for tirsdag 8. oktober

  Valgsnacks-logoMA-lokal: Den første uavhengige måling fra Boston er ute, og den finner bystyremedlem John Connolly med en 41-34 over delstatsrepresentant Mark Walsh.

  MI-3: Delstatssenator Mark Jansen vurderer å utfordre kongressmann Justin Amash i det republikanske primærvalget. Fra før vurderer også forretningsmann Brian Ellis en intern utfordring.

  MI-14: Delstatssenator Vincent Gregory stiller i dette distriktet, som Gary Peters forlater for å stille til Senatet. Det er solid demokratisk.

  VA-guv: Politico har målt Virginia og finner den til nå største ledelsen for demokrat Terry McAuliffe over republikaner Ken Cuccinelli; 52-42.

  WI-guv: Skolestyremedlem i Madison fylke, Mary Burke, har erklært seg som demokratisk kandidat til å utfordre guvernør Scott Walker i 2014. Burke var næringsminister i delstaten under den demokratiske guvernøren Jim Doyle fra 2005 til 2007.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp". Programleder av podkasten "Amerikansk politikk".

  Les også