Mer

  – En fastlåst, dyptgående konflikt

  Shutdown
  Foto: John Sonderman.

  NRK Ytring har huket meg inn for å skrive noen ord om den amerikanske budsjettkrisen. Det er en krise som har bygget seg opp over flere år, og den gjenspeiler en fundamental konflikt i det amerikanske samfunnet.

  Jeg siterer blant annet National Reviews Robert Costa, som er den journalisten i Washington som har best peiling på hva som rører seg blant republikanerne i Representantenes hus om dagen. Costa skriver at samtaler om en løsning antagelig allerede er påbegynt, og at det gjelder å se etter de små tegnene; «Møter bak lukkede dører. Snakk om en større budsjettpakke.»

  Du leser hele innlegget her.

  Twitter: @HeleneMegaard

  Helene Megaard
  Helene Megaard
  Nord-Amerikaviter og kommentator på AmerikanskPolitikk.no.

  Les også