Valgsnacks-logoAZ-1: Delstatsspeaker Andy Tobin er offisielt med i det republikanske primærvalget til dette svingsetet.

MA-lokal: En av de to kandidatene i Bostons borgermestervalg, bystyremedlem John Connolly har sluppen en intern måling som viser ham med en 44-32 ledelse på delstatsrepresentant Marty Walsh.

MT-sen: Demokratene har endelig sikret seg en seriøs kandidat til å erstatte avtroppende senator Max Baucus. Viseguvernør og tidligere sjef for delstatens nasjonalgarde, John Walsh, som ble valgt i 2012, kommer til å stille. Republikanerne venter fortsatt på en avgjørelse fra kongressmann Steve Daines.

NJ-sen: Som før nevnt, masse salt til slike opplysninger, men en intern måling for Lonegankampanjen har visstnok Cory Booker med bare en 3% ledelse. Skeeeeeptisk.

NY-lokal: Ombudsmann Bill de Blasio har en gigantledelse på sin republikanske motstander , tidligere transportsjef Joe Lhota foran borgermestervalget om en måned. Tallene er grusom lesning; 71-21.

NC-3: Kongressmann Walter Jones, som lenge har vært en torn i øyet for partiet, får en seriøs utfordrer i primærvalget neste år. Taylor Griffin, som tidligere har jobbet i Bushadministrasjonen vil stille mot ham.