Mer

  Valgsnacks for onsdag 2. oktober

  Valgsnacks-logoAL-6: Kongressmann Spencer Bachus annonserte mandag at han ikke vil stille til gjenvalg. En drøss kandidater fra fylkeskommisjonærer til medlemmer av delstatsforsamlingen kan tenkes å stille i dette sterkt republikanske distriktet (R+28).

  AZ-2: Veteran Martha McSally, som kom overraskende nær ved å ta dette setet i 2012, stiller igjen for republikanerne.

  CO-guv: Tidligere delstatssenator Mike Kopp vil melde seg på til det republikanske primærvalget her i neste uke ifølge lokalpressen.

  FL-guv: PPP finner at et eventuelt kandidatur fra tidligere guvernør og ex- republikaner Charlie Crist i 2014 vil gi ham 50-33 mot sittende guvernør Rick Scott.

  HI-1: Lederen av delstatssenatet, Donna Mercado Kim vil trolig stille til den demokratiske nominasjonen i dette setet.

  IN-9: Tidligere delstatsrepresentant Bill Bailey (D) vil stille mot kongressmann Todd Young.

  MO-8: Viseguvernør Peter Kinder vurderer å stille i dette trygt republikanske distriktet, der den nåværende representanten, Jason Smith, ble nominert av en partikomite og valgt i et suppleringsvalg. Kinder har tidligere representert deler av distriktet i delstatssenatet. Dersom han stiller og vinner, blir imidlertid vervet som viseguvernør ledig og guvernør Jay Nixon vil helt sikkert benytte anledningen til å plukke en demokrat til å sitte de to siste årene.

  NJ-sen: Også Monmouth finner et jevnere løp her, med Cory Booker i føringen 53-40 over Steve Lonegan. Forrige måling fra august hadde Booker med en 54-38 ledelse. Lonegan har også en intern måling som viser Booker med en enda knappere 48-42.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også