Mer

  Valgsnacks for mandag 30. september

  Valgsnacks-logoCA-guv: Tidligere kongressmann George Radanovich (R), som holdt Jeff Denhams nåværende sete frem til han gikk av i 2010, vurderer å stille til guvernørvalget.

  CA-21: Tidligere kongressrådgiver Amanda Renteria vil søke den demokratiske nominasjonen for å utfordre kongressmann David Valadao.

  MI-3: Kongressmann Justin Amash kan få konkurranse om den republikanske nominasjonen fra forretningsmann Brian Ellis, som visstnok har gode kontakter i næringslivet i Grand Rapids. Den libertarianske Amash har ofte pådratt seg vrede fra lokale republikanere som nok kan tenke sen en dollar eller to i subsidier her og der.

  TX-guv: Tidligere tapende kandidat i den republikanske guvernørnominasjonen i 2010, Debra Medina vurderer å stille til guvernør som uavhengig kandidat. Hun vil i så fall trekke stemmer fra sitt gamle parti.

  WY-sen: Tidligere senator Alan Simpson (R) gir, i klare ordelag, sin versjon av hva som skjedde da moren til senatskandidat Liz Cheney ba ham «holde kjeft» under et arrangement for litt over en uke siden.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også