Valgsnacks-logoCA-guv: Tidligere kongressmann George Radanovich (R), som holdt Jeff Denhams nåværende sete frem til han gikk av i 2010, vurderer å stille til guvernørvalget.

CA-21: Tidligere kongressrådgiver Amanda Renteria vil søke den demokratiske nominasjonen for å utfordre kongressmann David Valadao.

MI-3: Kongressmann Justin Amash kan få konkurranse om den republikanske nominasjonen fra forretningsmann Brian Ellis, som visstnok har gode kontakter i næringslivet i Grand Rapids. Den libertarianske Amash har ofte pådratt seg vrede fra lokale republikanere som nok kan tenke sen en dollar eller to i subsidier her og der.

TX-guv: Tidligere tapende kandidat i den republikanske guvernørnominasjonen i 2010, Debra Medina vurderer å stille til guvernør som uavhengig kandidat. Hun vil i så fall trekke stemmer fra sitt gamle parti.

WY-sen: Tidligere senator Alan Simpson (R) gir, i klare ordelag, sin versjon av hva som skjedde da moren til senatskandidat Liz Cheney ba ham «holde kjeft» under et arrangement for litt over en uke siden.