Mer

  Valgsnacks for torsdag 26. september

  Valgsnacks-logoIA-sen: Styret i delstatspartiet for republikanerne har vedtatt å flytte konventet tilbake til juni, da det opprinnelig skulle være. Pga. vansker med sertifiseringen hadde den Ron Paul-tro formannen A. J. Spiker flyttet møtet til juli. Det største fylkespartiet i Iowa krevde for sikkerhets skyld Spikers avgang tirsdag kveld.

  MA-5: En intern måling for delstatssenator Karen Spilka viser at det demokratiske primærvalget til suppleringsvalget er svært jevnt. Spilka selv har 18%, mot 19% for hennes kollega Katherine Clark, 15% for sheriff Peter Koutoujian, og 11% hver for delstatssenator Will Brownsberger og delstatsrepresentant Carl Sciortino. Primærvalget finner sted 15. oktober.

  MD-guv: Justisminister Doug Gansler meldte seg offisielt på i den demokratiske nominasjonsstriden. Gansler synes å legge seg på en litt mer sentrumsvennlig linje enn viseguvernør Anthony Brown, som er den andre tunge kandidaten.

  NJ-guv: Quinnipiac har som før nevnt gått over til sannsynlige velgere i sine målinger, og det tjener normalt republikanerne et par prosent på. I guvernørvalget har Chris Christie nå en 64-30 ledelse over Barbara Buono. Kean University har også målt racet, og finner Christie med en 52-34 ledelse.

  NJ-sen: Kean har også målt senatsvalget, og finner Cory Booker med 52-32 over Steve Lonegan.

  VA-guv: De stygge målingene fortsetter å komme for Ken Cuccinelli; den siste fra Rasmussen viser demokrat Terry McAuliffe i tet med 44-38.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også