Mer

  Valgsnacks for fredag 20. september

  Valgsnacks-logoID-lokal: Viseguvernør Brad Little tar gjenvalg i 2014, noe som tyder meget sterkt på at guvernør Butch Otter også gjør det.

  MD-guv: Tidligere formann i Det republikanske parti på nasjonalt nivå, Michael Steele har bestemt seg for ikke å stille til guvernør i sin hjemstat. Steele var viseguvernør under Bob Ehrlich fra 2003 til 2007, men Maryland har gått ytterligere mot venstre siden da.

  NYC-lokal: Quinnipiac har målt New York City, og finner i likhet med Wall Street Journal at demokratenes Bill de Blasio holder en kjempeledelse over republikaner Joe Lhota. 66-25 er tallene, men de skjuler en stor forskjell i oppslutning mellom forskjellige raser. De Blasio leder bare 52-40 blant hvite, men 68-18 blant hispanjoler og hele 90-3 blant svarte.

  RI-guv: Nå som guvernør Lincoln Chafee har erklært at han ikke tar gjenvalg, har demokratenes primærvalg i denne staten kokt ned til to navn; borgermester Angel Taveras for de progressive og finansminister Gina Raimondo for de mer moderate. Taveras har sluppet en måling tatt opp for ham av et rent demokratisk firma, som viser ham med en 49-30 ledelse. Raimondo har imidlertid samlet inn tre ganger så mye, og valgkampen er ikke på noen måter i gang ennå.

  VA-guv: Roanoke er ute med en måling som viser Terry McAuliffe med en mindre ledelse (35-33) over Ken Cuccinelli enn hva andre målinger har vist i det siste, men med tanke på deres elendige historie vil jeg ikke legge mye vekt på den.

  WV-sen: Demokratenes nye senatskandidat i West Virginia, Natalie Tennant, kaster ikke bort tiden med å skaffe seg politisk rom til høyre for en meget upopulær president. Hun har gjort det klart at hun er dypt uenig med Obama i hans energipolitikk, og lover høylytt å kjempe for kullindustrien, som store deler av delstaten er avhengig av.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Statsviter, forfatter og programleder av podkastene "Amerikansk politikk" og "Valgkampsirkuset".

  Les også