Valgsnacks-logoIA-1: Nok en republikaner melder seg på til nominasjonen i dette distriktet, som blir åpent når demokrat Bruce Braley stiller til Senatet; tidligere administrasjonsminister og borgermester i Cedar Rapids, Paul Pate.

LA-sen: Lokalpressen i New Orleans kan avsløre at den republikanske favoritten, kongressmann Bill Cassidy i 2010 donerte $1,000 til den progressive demokraten Ami Bera i California. I fjor beseiret Bera den republikanske kongressmannen Dan Lungren i en omkamp fra 2010.

MT-sen: Demokratene i Montana fortsetter søket etter en valgbar kandidat, og de kan ha funnet ham i viseguvernør  Joe Walsh. Han skal visstnok ha vært i DC nylig og snakket med partiledelsen. Vi venter for øvrig fortsatt på at den republikanske kongressmannen Steve Dianes skal erklære seg som kandidat; han skal opptre sammen med en drøss andre senatskandidater fra andre delstater på et arrangement 3. oktober; det kan jo være et tegn på at han stiller.

NH-sen: Tidligere delstatssenator Jim Rubens vil stille for republikanerne mot sittende senator Jeanne Shaheen. PPPs måling, som ble offentliggjort tirsdag, ga henne en 50-33 ledelse.

NJ-guv: Guvernør Chris Christie er ute med sin andre TV-reklame, og denne gangen går han til angrep på sin motstander, Barbara Buono. Hele reklamen er i grunnen en eneste lang beskyldning om at hun vil øke skattene, og jeg undres hvor lurt det er av Christie å angripe en motstander som ligger 20-30% etter på målingene.

VA-guv: Også Quinnipiac har målt valget, og finner demokrat Terry McAuliffe med en 44-41 ledelse på republikaner Ken Cuccinelli. Selv om McAuliffe ikke har spesielt gode tall for f.eks. troverdighet, har Cuccinelli enda dårligere tall.