Mer

  Valgsnacks for torsdag 19. september

  Valgsnacks-logoIA-1: Nok en republikaner melder seg på til nominasjonen i dette distriktet, som blir åpent når demokrat Bruce Braley stiller til Senatet; tidligere administrasjonsminister og borgermester i Cedar Rapids, Paul Pate.

  LA-sen: Lokalpressen i New Orleans kan avsløre at den republikanske favoritten, kongressmann Bill Cassidy i 2010 donerte $1,000 til den progressive demokraten Ami Bera i California. I fjor beseiret Bera den republikanske kongressmannen Dan Lungren i en omkamp fra 2010.

  MT-sen: Demokratene i Montana fortsetter søket etter en valgbar kandidat, og de kan ha funnet ham i viseguvernør Joe Walsh. Han skal visstnok ha vært i DC nylig og snakket med partiledelsen. Vi venter for øvrig fortsatt på at den republikanske kongressmannen Steve Dianes skal erklære seg som kandidat; han skal opptre sammen med en drøss andre senatskandidater fra andre delstater på et arrangement 3. oktober; det kan jo være et tegn på at han stiller.

  NH-sen: Tidligere delstatssenator Jim Rubens vil stille for republikanerne mot sittende senator Jeanne Shaheen. PPPs måling, som ble offentliggjort tirsdag, ga henne en 50-33 ledelse.

  NJ-guv: Guvernør Chris Christie er ute med sin andre TV-reklame, og denne gangen går han til angrep på sin motstander, Barbara Buono. Hele reklamen er i grunnen en eneste lang beskyldning om at hun vil øke skattene, og jeg undres hvor lurt det er av Christie å angripe en motstander som ligger 20-30% etter på målingene.

  VA-guv: Også Quinnipiac har målt valget, og finner demokrat Terry McAuliffe med en 44-41 ledelse på republikaner Ken Cuccinelli. Selv om McAuliffe ikke har spesielt gode tall for f.eks. troverdighet, har Cuccinelli enda dårligere tall.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også