Mer

  Valgsnacks for mandag 16. september

  Valgsnacks-logoAL-1: Tidligere delstatssenator Bradley Byrne har samlet inn klart mest penger i kampen om setet etter Jo Bonner, som gikk av i august. Første runde i nominasjonen for suppleringsvalget avholdes tirsdag 24. september. Klikk lenken for å se en oversikt over de beste pengeinnsamlerne på republikansk side.

  CT-4: Delstatsrepresentant John Shaban melder seg på kampen om den republikanske nominasjonen og retten til å utfordre kongressmann Jim Himes.

  FL-guv: Kretsen rundt guvernør Rick Scott kan komme til å donere til den demokratiske delstatssenatoren Nan Rich, for å hjelpe henne med å slå ex-guvernør og ex-republikaner Charlie Crist i nominasjonsvalget.

  IA-1: Delstatsrepresentant Walt Rogers er fjerde republikaner til å søke nominasjonen i dette åpne setet. Kongressmann Bruce Braley (D) stiller til Senatet.

  MA-sen: Justisminister Martha Coakley, som tapte for Scott Brown i senatsracet i 2010, vil formelt erklære sitt kandidatur mandag, melder Boston Globe.

  NJ-guv: Rasmussen har målt, og finner guvernør Chris Christie med en knusende 58-32 ledelse over delstatssenator Barbara Buono.

  WV-sen: Anonyme kilder hevder å vite at administrasjonsminister Natalie Tennant vil bli demokratenes kandidat til å etterfølge avtroppende senator Jay Rockefeller. Republikanerne stiller med kongresskvinne Shelley Moore Capito, som er en av delstatens mest populære navn.

  Prez: President Obama nekter å si om han vil forbli nøytral i den demokratiske nominasjonen i 2016.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også