Mer

  Valgsnacks for torsdag 12. september

  Valgsnacks-logoKY-sen: Lake Research, som er en rent demokratisk måler har undersøkt Kentucky, og finner at administrasjonsminister Alison Lundergan Grimes leder 46-40 på sittende senator Mitch McConnell. Masse salt, som alltid med slike partimålinger.

  ME-guv: En måling fra en lokal demokratvennlig måler finner at den demokratiske kongressmannen Michael Michaud leder 40-34 over den republikanske guvernøren Paul LePage, med uavhengige Eliot Cutler på 17%.

  ME-sen: Samme måling finner at den republikanske senatoren Susan Collins moser alle motstandere.

  MI-guv: En måling fra EPIC-MRA gir guvernør Rick Snyder (R) en 44-36 ledelse over tidligere kongressmann Mark Schauer (D).

  MI-sen: Samme måling viser jevnt løp i senatsvalget, der kongressmann Gary Peters (D) har 38%, mot 37% for tidligere administrasjonsminister Terry Lynn Land (R).

  NC-sen: Presidenten i delstatssenatet, Phil Berger, har begynt å kjøre TV-reklamer mot senator Kay Hagan. Det betyr at han trolig vil utfordre speakeren i delstatshuset, Thom Tillis for den republikanske nominasjonen.

  NJ-sen: Cory Booker leder 64-29 over sin republikanske konkurrent Steve Lonegan ifølge en måling fra Rutgers-Eagleton.

  NJ-sen: Det konservative, men respekterte tidsskriftet National Review har saksøkt byen Newark for å få tilgang til dokumenter i forbindelse med et drap i 2004. Booker har hevdet at offeret ble skutt og døde i armene hans, men med tanke på at han nå har erkjent at han har pyntet på andre historier, vil tidsskriftet gå også denne nærmere etter i sømmene.

  NY-lokal: Mange ledende demokrater i New York City forsøker å overtale William Thompson til ikke å stille til en ny runde selv om Bill de Blasio til sist skulle havne under 40%. Thompson tok rundt 25-26% og vil neppe ha særlig sjanse uansett.

  RI-guv: Borgermester i Cranston, Allan Fung, har satt ned en undersøkelseskomite for å vurdere å stille til guvernør for republikanerne.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også