Mer

  Valgsnacks for onsdag 11. september

  Valgsnacks-logoCO-lokal: Begge de to demokratiske delstatssenatorene erkjente nederlag i tilbakekallingsvalgene i natt. Republikanerne (og NRA) vant en klar seier i Colorado, og har blod på tann foran delstatsvalgene i 2014.

  NC-sen: PPP er ute med sin månedlige måling, og intet er nytt. Republikanerne er svært usikre på hvem de vil ha som kandidat og senator Kay Hagan leder på alle – foreløpig.

  NY-lokal: Ombudsmann Bill de Blasio tok rundt 40% av stemmene i nattens primærvalg til borgermester, med William Thompson på ca. 25%. De gjenstår imidlertid å telle opp en rekke militære stemmer og forhåndsstemmer, så det kan gå to uker før vi vet om han unngår en ny runde. På republikansk side vant tidligere transportsjef John Lhota. I det demokratiske comptrollervalget, vant Scott Stringer knapt over ex-guvernør Eliot Spitzer.

  OH-pres: Han er ennå ikke gjenvalgt, men spekulasjonene om guvernør John Kasichs planer for 2016 er alt i gang.

  SD-sen: Harper har målt delstaten og finner tidligere guvernør Mike Rounds med solide 52-38 over den eneste demokraten i racet foreløpig, tidligere stabssjef Rick Weiland.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også