Mer

  Valgsnacks for fredag 6. september

  Valgsnacks-logoCT-4: Tidligere delstatssenator og republikanernes kandidat i 2010, Dan Debicella, sier han vil prøve på ny mot kongressmann Jim Himes.

  FL-2: En måling viser meget jevnt løp, 44-42 mellom kongressmann Steve Southerland og hans demokratiske utfordrer, guvernørdatter Gwen Graham. Målingen er tatt opp av et demokratisk firma, for demokratvennlige EMILY’s list, så husk saltet.

  MI-sen: Harper har målt det republikanske primærvalget og finner at tidligere administrasjonsminister Terry Lynn Land leder stort. På den annen side er hun også den eneste av republikanerne som er allment kjent.

  NE-guv: Delstatsrevisor Mike Foley erklærte seg som kandidat til den republikanske nominasjonen onsdag. Både guvernør- og senatsracet her er ganske så åpent.

  VT-guv: Det progressive partiet i Vermont har ikke stilt egen guvernørkandidat på to valg, men vurderer visstnok å gjøre det i 2014. Årsaken er at guvernør Peter Shumlin ikke har regjert langt nok til venstre. Flere i demokratenes egen venstrefløy er også misfornøyde. De progressive tok 20% forrige gang de stilte egen kandidat, så de har potensiale for å splitte stemmene på venstre fløy og kanskje vippe valget til republikanerne.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også