Valgsnacks-logoCA-lokal: Bystyremedlem Kevin Faulconer har offisielt erklært seg som republikansk kandidat til det ekstraordinære borgermestervalget i San Diego 19. november.

CA-7: Tidligere kongressmann Doug Ose (R) har erklært seg som kandidat til valget i 2014. I tillegg til den demokratiske kongressmannen Ami Bera, får han trolig konkurranse fra de mer konservative Elizabeth Emken (partiets senatskandidat i 2012) og Igor Berman (tidligere stabssjef for kongressmann Tom McClintock).

GA-guv: Tidligere delstatssenator Connie Stokes stiller til den demokratiske nominasjonen.

MA-guv: Republikanernes tapende kandidat fra 2010, Charlie Baker vil stille på ny. Bakers inntreden var ventet, etter at Scott Brown meldte at han var uaktuell.

ME-2: I tillegg til tidligere senatsleder og 2012-kandidat Kevin Raye og tidligere finansminister Bruce Poliquin, har nå delstatssenator Richard Rosen meldt seg til den republikanske nominasjonen. To andre potensielle kandidater trakk seg da Raye annonserte sitt kandidatur i forrige uke.

MI-11: Kongressmann Kerry Bentivolio har pådratt seg en seriøs intern konkurrent; advokat David Trott har erklært seg som utfordrer i det republikanske nominasjonsvalget. Bentivolio ble som kjent nominert fordi den sittende representanten ble tatt i fusk med underskriftene,

MT-1: Tidligere gruppeleder for republikanerne i delstatssenatet, Corey Stapleton har droppet ned fra senatsracet til representantracet. Han sier nåværende kongressmann Steve Daines trolig kommer til å stille til Senatet.

NM-2: Tidligere fylkeskommisjonær Roxanne Lara stiller til den demokratiske nominasjonen.

RI-guv: Guvernør Lincoln Chafee, som byttet fra uavhengig til demokrat tidligere i år, har meddelt at han ikke vil stille til gjenvalg i 2014. En upopulær Chafee var eneste mulighet for at republikanerne skulle klare å erobre denne staten, men han lå bak de to demokratene Gina Raimondo og Angel Taveras på målingene for nominasjonen. Jeg flytter nå vurderingen fra svakt til trygt demokratisk.