Mer

  Valgsnacks for torsdag 5. september

  Valgsnacks-logoCA-lokal: Bystyremedlem Kevin Faulconer har offisielt erklært seg som republikansk kandidat til det ekstraordinære borgermestervalget i San Diego 19. november.

  CA-7: Tidligere kongressmann Doug Ose (R) har erklært seg som kandidat til valget i 2014. I tillegg til den demokratiske kongressmannen Ami Bera, får han trolig konkurranse fra de mer konservative Elizabeth Emken (partiets senatskandidat i 2012) og Igor Berman (tidligere stabssjef for kongressmann Tom McClintock).

  GA-guv: Tidligere delstatssenator Connie Stokes stiller til den demokratiske nominasjonen.

  MA-guv: Republikanernes tapende kandidat fra 2010, Charlie Baker vil stille på ny. Bakers inntreden var ventet, etter at Scott Brown meldte at han var uaktuell.

  ME-2: I tillegg til tidligere senatsleder og 2012-kandidat Kevin Raye og tidligere finansminister Bruce Poliquin, har nå delstatssenator Richard Rosen meldt seg til den republikanske nominasjonen. To andre potensielle kandidater trakk seg da Raye annonserte sitt kandidatur i forrige uke.

  MI-11: Kongressmann Kerry Bentivolio har pådratt seg en seriøs intern konkurrent; advokat David Trott har erklært seg som utfordrer i det republikanske nominasjonsvalget. Bentivolio ble som kjent nominert fordi den sittende representanten ble tatt i fusk med underskriftene,

  MT-1: Tidligere gruppeleder for republikanerne i delstatssenatet, Corey Stapleton har droppet ned fra senatsracet til representantracet. Han sier nåværende kongressmann Steve Daines trolig kommer til å stille til Senatet.

  NM-2: Tidligere fylkeskommisjonær Roxanne Lara stiller til den demokratiske nominasjonen.

  RI-guv: Guvernør Lincoln Chafee, som byttet fra uavhengig til demokrat tidligere i år, har meddelt at han ikke vil stille til gjenvalg i 2014. En upopulær Chafee var eneste mulighet for at republikanerne skulle klare å erobre denne staten, men han lå bak de to demokratene Gina Raimondo og Angel Taveras på målingene for nominasjonen. Jeg flytter nå vurderingen fra svakt til trygt demokratisk.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også