Mer

  Valgsnacks for mandag 2. september

  Valgsnacks-logoAR-4: Viseguvernør Mark Darr stiller allikevel ikke til Kongressen, og tar heller ikke gjenvalg i 2014. Darr har selv rapportert uregelmessigheter i egen pengebruk i valgkampen i 2010, og trolig har han flere skjeletter i skapet som ville kommet frem om han hadde fortsatt som kandidat.

  CA-lokal: Carl DeMaio, som tapte knepent for Bob Filner i 2012, vil stille til det ekstraordinære borgermestervalget i San Diego for republikanerne.

  NY-lokal: NY Times/Sienas nyeste måling av primærvalget i New York City viser Bill de Blasio med 32%, William Thompson med 18% og Christine Quinn med 17%. En annen måling fra Penn/Schoen/Berland gir de Blasio 29%, mot 24% for Thompson og 17% for Quinn.

  WV-sen: En lokal måling gir kongresskvinne Shelley Moore Capito 45% mot 40% for administrasjonsminister Natalie Tennant, som dog ikke er en erklært kandidat ennå.

  WY-sen: De som har lurt på hva Liz Cheney mener om likekjønnede ekteskap kan nå puste ut – hun er personlig motstander, men vil at hver delstat skal avgjøre på egen hånd gjennom folkeavstemninger. Det skriver NY Times, som også melder at hennes søster, Mary Cheney (som selv er lesbisk), er sterkt uenig. Sittende senator Mike Enzi, som utfordres av Liz Cheney til nominasjonen, er også motstander av slike ekteskap.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Statsviter, forfatter og programleder av podkastene "Amerikansk politikk" og "Valgkampsirkuset".

  Les også