Mer

  Valgsnacks for 26 – 30 august

  Valgsnacks-logoAL-lokal: Den republikanske forretningsmannen Sandy Stimson beseiret sittende borgermester Sam Jones (D) i Mobile på tirsdag. Både Jones og flertallet av velgerne i Mobile er svarte, men valgdeltagelsen har trolig vært svært lav i disse strøkene.

  CA-lokal: Den homofile republikaneren Carl DeMaio, som tapte knepent mot nå avgåtte Bob Filner i borgermestervalget i San Diego i 2012, er blitt utsatt for en hviskekampanje, der påstandene har vært at han flere ganger skal ha blitt tatt med buksene nede på rådhusets herretoalett. DeMaio har avvist beskyldningene og har til og med tatt en løgndetektortest for å bevise sin uskyld. Det er fortsatt usikkert om han stiller til borgermestervervet.

  FL-15: Tidligere TV-reporter Alan Cohn stiller for demokratene mot kongressmann Dennis Ross.

  GA-sen: Senatordatter Michelle Nunn får konkurranse om den demokratiske nominasjonen fra delstatssenator Steen Miles.

  ME-guv: PPP har målt staten, og finner den demokratiske kongressmannen Michael Michaud med 39% mot 35% for sittende guvernør Paul LePage. Den uavhengige Eliot Cutler kom langt bak med 18%. LePage er trolig avhengig av at Cutler tar godt over 20%.

  ME-2: Tidligere finansminister Bruce Poliquin slutter seg til et allerede tett felt i det republikanske primærvalget etter guvernørkandidat Michael Michaud.

  NE-guv: Delstatssenator Beau McCoy stiller i den republikanske nominasjonen.

  NJ-sen: Farleigh Dickinson har målt, og finner Cory Booker med en 50-22 ledelse på Steve Lonegan.

  NY-lokal: Quinnipiac har igjen målt NY City, og denne gang har Bill de Blasio 36%, mot 21% for Christine Quinn og 20% for William Thompson. Det trengs 40% for å unngå en ny nominasjonsrunde, der de Blasio også har en solid ledelse. Quinn har fått støtte fra samtlige store aviser, men det synes ikke å ha hjulpet.

  SC-guv: Guvernør Nikki Haley sparket i gang gjenvalgskampanjen på mandag.

  TN-sen: En republikansk måling viser at senator Lamar Alexander har en 64-22 ledelse på sin interne utfordrer, delstatsrepresentant Joe Carr.

  VA-guv: PPP har målt staten, men jeg understreker at oppdragsgiver er en demokratvennlig gruppe, noe som også reflekteres i noen av spørsmålene. Resultatene er imidlertid ikke ulike de tallene vi har sett de siste ukene, med Terry McAuliffe syv prosent foran Ken Cuccinelli; 44-37.

  VA-2: Kongressmann Scott Rigell har sin første tunge motstander, tidligere statssekretær i forsvarsdepartementet, Suzanne Patrick. Hennes bakgrunn vil trolig stå seg godt i dette distriktet, som har mange militære velgere.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også