Mer

  Valgsnacks for 29. juli – 4. august

  Valgsnacks-logoAK-sen: PPP har målt Alaska og finner senator Mark Begich (D) med en 44-40 ledelse over viseguvernør Mead Treadwell (R).

  AR-guv, AR-2: Tidligere viseguvernør Bill Halter har droppet ut av guvernørracet og vil i stedet kjempe for nominasjonen i kongressdistrikt 2. Dermed er tidligere kongressmann Mike Ross sikret den demokratiske guvernørnominasjonen.

  AR-sen: Kongressmann Tom Cotton, som regnes som et av republikanernes stjerneskudd, vil stille mot senator Mark Pryor. Den offisielle erklæringen kommer trolig i neste uke.

  IL-11: Delstatsrepresentant Darlene Senger (R) vil stille mot kongressmann Bill Foster (D).

  KY-guv: PPP har målt Kentucky og finner administrasjonsminister Alison Lundergan Grimes med 45% mot 44% for sittende senator Mitch McConnell. Målingen inneholder en del ledende spørsmål og er tatt opp for to demokratvennlige organisasjoner, så ta den med en klype salt. Også demokratiske Melman gir Grimes en 44-42 ledelse over McConnell.

  MI-guv: Guvernør Rick Snyder synes å ha tjent politisk på at Detroit har gått konkurs, og får økt oppslutning på en meningsmåling. Han leder 43-37 mot tidligere kongressmann Mark Schauer.

  MI-sen: Målingen hadde også en komponent der man spurte om kongressmann Gary Peters (D) mot republikaner Terri Lynn Land. Begge hadde 39%.

  MN-sen: Delstatssenator Julianne Ortmann vil stille for republikanerne mot senator Al Franken.

  NY-lokal: Quinnipiac har målt NYC og finner igjen at Anthony Weiner har falt langt etter sin siste skandale. Christine Quinn er tilbake i ledelsen med 27% mot 21% for Bill de Blasio og 20% for William Thompson. Weiner er på fjerde plass med 16% og John Liu har 6%.

  WV-3: Delstatssenator Evan Jenkins skifter til republikanerne og stiller for dem i det 3. kongressdistriktet neste år.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også