Mer

  R.I.P. «It’s All Politics» (2006-2013)

  ScuttleButtonsNPR har av en eller annen grunn bestemt seg for å kansellere «Talk of the Nation», og dermed også det som har vært en av favorittpodcastene mine de siste årene, nemlig «It’s All Politics».

  «Talk of the Nation», som erstattes av et annet konsept, har bydd på Ken Rudin og hans «Political Junkie» hver uke siden 2006. Som en forlengelse av dette har Rudin samtidig spilt inn podcasten «It’s All Politics» sammen med Ron Elving. Radarparet har oppsummert politikken i uka som har gått med humør, humor, historiske anekdoter, kunnskap og innsikt.

  Rudin, som kom til NPR i 1991 og som slutter i september, er nå på jakt etter et nytt hjem for «Political Junkie». Det håper jeg han finner snart.

  Du hører den siste episoden her, der Rudin og Elving blant annet tar for seg neste års mellomvalg og presidentvalget i 2016, ettersom de ikke får muligheten til det igjen senere (snufs).

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også