Mer

  Valgsnacks for tirsdag 23. juli

  Valgsnacks-logoGA-sen: Datter av tidligere senator Sam Nunn, non-profittdirektøren Michelle Nunn har erklært sitt kandidatur til den demokratiske nominasjonen. Hun vil ventelig rydde vekk de få mindre kjente demokratene som alt er i racet, og har potensialet til å gjøre staten konkurransedyktig for partiet.

  KY-sen: Den velstående Tea Party-tilknyttede forretningsmannen Matt Bevin fra Connecticut vil stille i det republikanske primærvalget mot Mitch McConnell. Bevin har mye penger, men McConnell er alt i gang med å angripe utfra Connecticut-vinklingen. Selve lanseringen kommer onsdag.

  NE-guv: Tapende senatskandidat i 2006, republikaneren Pete Ricketts stiller til guvernør. Han brukte rundt $12 mill. av egne penger mot Ben Nelson, vi får håpe dette er en bedre investering.

  PA-17: Fylkesobdusent David Moylan vil søke den republikanske nominasjonen for å utfordre den ferske kongressmannen Matt Cartwright.

  UT-lokal: Det er planer på gang for å utsette primærvalgene i Utah fra juni til juli eller august.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også