Valgsnacks-logoMN-6: Nok en republikaner slenger seg på i kampen om å få erstatte Michelle Bachmann. Tidligere delstatsrepresentant og nå leder for delstatens skattebetalerforening, Phil Krinkie, erklærte seg som kandidat fredag.

VA-guv: De to store partienes guvernørkandidater barket sammen til sin første tv-debatt søndag. Demokrat Terry McAuliffe og republikaner Ken Cuccinelli var visstnok ikke enige om så mye i løpet av sine tilmålte 90 minutter.

VT-guv: Tidligere delstatssenator Randy Brock (R) vurderer visstnok å stille til guvernør igjen. Brock tok bare knappe 38% mot guvernør Peter Shumlin (D) i 2012 (Vermont har to års valgperioder.)

WY-sen: Harper har målt den republikanske nominasjonen for senatsracet og finner senator Mike Enzi med 55% mot 21% for Liz Cheney.  Begge kandidater er populære; Enzi har knallsterke 76-6% og Cheney 45-15%. Enzi fortjener gjenvalg med 48%, mens 28% mener det er på tide med noen andre.

PPP kommer også med tall denne uken.