Mer

  AmerikanskPolitikk.no søker praktikanter!

  Vårens praktikanter har tatt sommerferie, og vi søker nye praktikanter. Noe for deg?

  running-interns
  Fra 2013-utgaven av «the running of the interns» etter Høyesteretts avgjørelse i DOMA/Proposition 8 tidligere i sommer.

  Praktikantordningen her på AmerikanskPolitikk.no oppstod ved en tilfeldighet i fjor høst.

  I det republikanerne samlet seg i Florida i anledning kroningen av Romney og Ryan — «We Built This!» — ble jeg kontaktet av fire norske studenter som tok et semester ved American University i Washington, D.C.

  Det endte med at de jobbet for nettsiden to dager i uken ut semesteret, noe de fikk godkjent som en del av Washington Semester ved American University. Praktikantene dekket blant annet Ryan, Biden, Clinton og Obama, og du leser mer om erfaringene til Vebjørn Barlaup, Magnus Bergøy, Astrid Øvre Helland og Heidi Waage Rasmussen fra høsten 2012, her.

  Stafettpinnen ble videreført av Marius Bjerknæs, Kenneth Flage og Amund Thomassen i januar, mens Vebjørn tilbragte et ekstra semester som praktikant i D.C. Bidragene deres økte bredden i dekningen vår, noe som muliggjorde lanseringen av «Morgenkaffen», som serveres igjen etter ferien.

  Noe for deg?

  Som redaktør av AmerikanskPolitikk.no har jeg store planer for nettsiden i året og årene som kommer. I høst skal vi tilby den beste norske dekningen av amerikansk politikk og valgkamp, og vi skal blant annet ha fokus på valgene i New Jersey og Virginia i tillegg til det som rører seg i hovedstaden.

  Dersom du er inter­es­sert i å bli en del av ampol-laget i høst sender du en kort søknad med noen ord om hva du ønsker å bidra med, CV og noen tekst­prøver til post at ampol.no. Ikke nøl med å sende eventuelle spørsmål du har om praktikantordningen.

  Vi er også på jakt etter en person med peiling på webdesign som kan hjelpe oss med lanseringen av noen nye funksjoner på nettsiden i tiden framover.

  PS: Du kan søke på prak­ti­kant­stil­lingen selv om du ikke studerer i USA.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også