Mer

  Valgsnacks for tirsdag 9. juli

  Valgsnacks-logoAZ-1: Delstatsrepresentant Adam Kwasman setter ned en komite for å undersøke mulighetene for å stille mot kongresskvinne Ann Kirkpatrick. Dette er normalt bare en formalitet, men Kwasman kan få konkurranse om den republikanske nominasjonen.

  CO-sen: Delstatssenator Mark Baumgartner (R) vil fredag lansere sin kampanje for senatsplassen til demokraten Mark Udall. Et blikk på Baumgartners profilbilde forteller meg at Udall neppe har noe å frykte. Sjekk i tillegg denne historien.

  IA-3: Tidligere delstatssenator Staci Appel stiller mot kongressmann Tom Latham. Hun får konkurranse om den demokratiske nominasjonen fra stu­dent Gab­riel De La Cerda.

  IL-12: Delstatsrepresentant Mike Bost vil stille mot kongressmann og tidligere sjef for delstatens nasjonalgarde, Bill Enyart.

  IL-17: Tidligere kongressmann Bobby Schilling, som tapte for Cherri Bustos i 2012 vil ha omkamp. Setet ble tegnet mer demokratisk, men Schilling har trolig best sjanse til å kapre det.

  NC-lokal: Et panel bestående av tre dommere i North Carolina har avvist et søksmål som demokratiske grupper har anlagt over nytegnede kart for kongressdistrikt og delstatsforsamling, som de mener viser rasisme.

  NJ-sen: Familien til avdøde senator Frank Lautenberg har gått ut med offentlig støtte til kongressmann Frank Pallone i den demokratiske nominasjonskampen til suppleringsvalget i New Jersey. Det er tydelig at de ikke har glemt at favoritten, borgermester Cory Booker, annonserte at han var lysten på setet før Lautenberg hadde offisielt frasagt seg gjenvalg. Familiens bitterhet til tross, Booker er fortsatt klar favoritt.

  NV-lokal: Delstatssenator Mark Hutchison vil stille til den republikanske nominasjonen til viseguvernør. Sittende viseguvernør Brian Krolicki har blitt valgt to ganger, og kan ikke gjenvelges neste år.

  WV-2: Tidligere kommisjonær for internasjonal handel under Bush II, Charlotte Lane sier hun vil stille til Huset. Setet blir ledig neste år, siden Shelley Moore Capito stiller til Senatet.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også