Mer

  Valgsnacks for torsdag 4.juli

  Valgsnacks-logoHI-sen: Det strides om målinger på Hawaii. Etter at Civil Beat slapp en måling som viste en 36-33 ledelse til senator Brian Schatz over Colleen Hanabusa, slapp feministene i Emily’s List (som støtter Hanabusa) en måling som ga henne ledelsen 46-35. Schatz svarte med en egen, intern måling som ga begge 37%. Og fortsatt er det over et år igjen til primærvalget…

  ID-guv: Guvernør Butch Otter har alt sagt at han vil stille til gjenvalg, men han kan få konkurranse om nominasjonen fra bla. kongressmann Raul Labrador, som sier han vil ta en avgjørelse i løpet av de neste par månedene.

  OH-lokal: Delstatssenator Nina Turner vil stille mot administrasjonsminister Jon Husted i 2014.

  PA-guv: Fylkeskommisjonær Jo Ellen Litz erklærte sitt kandidatur tirsdag. Hun har vært kommisjonær siden 1995, men jeg tviler sterkt på at hun har noe å stille opp med mot en del av de andre i primærvalget.

  TX-sen: Ifølge PPP ligger senator John Cornyn godt an til gjenvalg neste år, og slår flere potensielle demokrater med 7-13%.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også