Mer

  Valgsnacks for onsdag 26. juni

  Valgsnacks-logoCO-lokal: Aksjonen for å arrangere et tilbakekallingsvalg mot den andre demokratiske delstatssenatoren i Colorado, Angela Giron, over innstramminger i våpenlovgivningen, var vellykket. Etter et par tidligere forsøk hadde tydeligvis organisatorene gjort jobben denne gang, siden hele 94% av underskriftene ble godkjent. Også senatsleder John Morse utsettes for tilbakekalling, som rapportert i forrige uke. Girons sete er dog klart mer demokratisk, så republikanerne får en tøffere oppgave her.

  IA-2: Den republikanske delstatsrepresentanten Mark Lofgren vil stille mot kongressmann David Loebsack i 2014.

  IL-guv: Republikanernes kandidat fra 2010, delstatssenator Bill Brady vil erklære sitt kandidatur onsdag. Han tapte knepent forrige gang, men får sterk motstand i primærvalget. Brady er trolig for konservativ for denne delstaten.

  MT-sen: PPP har målt Montana, og finner ganske jevnt løp. Tidligere guvernør Brian Schweitzer leder 48-45 mot kongressmann Steve Daines, og ligger bak tidligere guvernør Mark Racicot 46-47. Han leder klart på de to erklærte republikanske kandidatene, Champ Edmunds og Corey Stapleton. Nå venter alle på hva Schweitzer bestemmer seg for.

  NY-lokal: En ny måling fra borgermesterracet i New York viser at tidligere kongressmann Anthony Weiner nå har gått forbi bystyreleder Christine Quinn. Weiner leder 25-20 ifølge Wall Street Journal.

  OH-guv: Guvernør John Kasich oppnår sine beste jobbtall noensinne i en ny måling fra Quinnipiac; 54-32. Han leder også 47-33 over den mest sannsynlige demokraten, fylkeskommisjonær Ed Fitzgerald.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp". Programleder av podkasten "Amerikansk politikk".

  Les også