Mer

  Valgsnacks for tirsdag 25. juni

  Valgsnacks-logoCO-lokal: Demokratene har brått tre kandidater til to delstatsverv. Universitetsregent Joe Neguse stiller til administrasjonsminister, en stilling som trolig blir åpen da sittende minister, Scott Gessler, antagelig vil stille til guvernør i 2014. I tillegg har tidligere kongresskvinne Betsy Markey og Broomfield-borgermester Patrick Quinn begge annonsert sine kandidatur for finansministerposten som for tiden besittes av republikaneren Walker Stapleton.

  SC-guv: Guvernør Nikki Haley har antydet at hun kanskje ikke tar gjenvalg i 2014. Hennes mann tjenestegjør for tiden i Afghanistan og de har to små barn, så Haley sier til lokalpressen at hun kan se for seg en situasjon hvor hun avstår fra gjenvalg. 2014 ser foreløpig ut til å bli en omkamp fra 2010, med delstatssenator Vincent Sheheen som favoritt til den demokratiske nominasjonen igjen.

  TX-guv: Guvernør Rick Perry vil avgjøre i løpet av uken hvorvidt han stiller til gjenvalg i 2014. Han er allerede den lengst sittende guvernør i delstatens historie. Justisminister Greg Abbott er favoritt til å overta dersom Perry sier farvel. Uansett har Abbott allerede en utfordrer i primærvalget fra jernbanekommisjonær Barry Smitherman.

  WV-sen: Kongresskvinne Shelley Moore Capito er ute med sin første valgvideo… og vi er over 17 måneder unna valget…
  httpv://youtu.be/by0-mWCF4jA

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også