Mer

  På TV, 497 dager før senatsvalget

  httpv://youtu.be/by0-mWCF4jA

  Det er fortsatt snaut 17 måneder til 2014-valget, og kon­gress­kvinnen Shelley Moore Capito (D-West Virginia, 2. kongressdistrikt) er allerede ute med sin første valg­kampvideo. Moore Capito stiller til Senatet, og konkurrerer om setet som blir åpent ettersom senator Jay Rockefeller (D-West Virginia) ikke søker gjenvalg.

  Faste lesere av AmerikanskPolitikk.no vet imidlertid at Shelley Moore Capito ikke er første 2014-kandidat som har lansert en valgkampvideo. Det vanker heder og ære til den som nevner førstemann i kommentarfeltet…

  Saken er hentet fra dagens Valgsnacks.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp". Programleder av podkasten "Amerikansk politikk".

  Les også