Mer

  Valgsnacks for fredag 21. juni

  Valgsnacks-logoIL-13: Formannen i Montgomery Countys republikanske parti, Jim Allen, støtter kongressmann Rodney Davis og ikke hans interne utfordrer, advokat og tidligere Miss America, Erica Harold. Helt greit. Men dette er neppe måten å gjøre det på… og Allen har da også trukket seg.

  MA-sen: Republikanske McLaughlin måler Massachusetts regelmessig, og finner mer positive tall for Gabriel Gomez enn alle andre. Tatt i betraktning hvor katastrofalt dårlige McLaughlin var i 2012, velger jeg å ikke legge særlig vekt på deres siste måling, som viser en knapp 47-44 ledelse til demokraten Ed Markey.

  MI-lokal: Detroit kan snart bli styrt av Napoleon. Ikke den franske keiseren, men sheriff Benny Napoleon som nå seiler opp som klar favoritt til å bli ny borgermester etter at en domstol satte stopper for forretningsmann Mike Duggans kandidatur.

  MN-6: Delstatssenator John Pederson er nå offisielt kandidat til ta over etter Michelle Bachmann. Han regnes som mer moderat enn de to andre kandidatene til den republikanske nominasjonen; Tom Emmer og Rhonda Sivarajah.

  NJ-guv: New Jerseys Høyesterett har avvist en anke fra demokratene om tidspunktet for suppleringsvalget til Senatet. Valget blir dermed avholdt 16. oktober, som tidligere annonsert.

  WY-guv: En rapport er akkurat offentliggjort som kvester delstatens skoleinspektør Cindy Hill og hennes embetsutførelse. Misbruk av føderale midler og generell inkompetanse er stikkordene. Hill ble nærmest strippet for de fleste embetsfunsjoner av delstatsforsamlingen i fjor, men har benektet rapportens innhold. Hun har sverget hevn ved å stille mot guvernør Matt Mead i det republikanske primærvalget neste år.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også