Mer

  Valgsnacks for torsdag 20. juni

  Valgsnacks-logoAK-lokal: Borgermester i Anchorage, republikaneren Dan Sullivan, vil stille til viseguvernør neste år. Sittende viseguvernør Mead Treadwell har alt annonsert at han stiller til Senatet.

  AR-guv: Delstatsrepresentant Debra Hobbs (R) har offisielt erklært at hun stiller til guvernør i 2014.

  CA-guv: Avtroppende borgermester i Los Angeles, Antonio Villaraigosa (D), sier han vil stille til guvernør. Det er imidlertid uavklart om han vil stille i 2018, eller om han vil utfordre Jerry Brown (D) i 2014.

  CA-3: Delstatsrepresentant Dan Logue, som ikke kan stille til gjenvalg i delstatsforsamlingen, vil stille mot kongressmann og tidligere viseguvernør John Garamendi. Han kan komme til å få konkurranse om den republikanske nominasjonen fra fylkeskommisjonær Kim Vann, som ble slått klart av Garamendi i 2012. Distriktet er D+3 og jeg vurderer det som trolig demokratisk.

  CT-guv: Quinnipiac har målt guvernørvalget og finner at den mest sannsynlige republikaneren, Tom Foley faktisk leder 43-40 på sittende guvernør Daniel Malloy. De to møttes til dyst i 2010, da Malloy vant en syltynn seier.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også