Mer

  Valgsnacks for tirsdag 18. juni

  Valgsnacks-logoAL-1: Lokalpressen har en løpende oppdatert liste over hvem som stiller, hvem som kanskje stiller og hvem som ikke stiller i suppleringsvalget her til høsten.

  KY-nytegning: Guvernør Steve Beshear (D) må kalle inn delstatsforsamlingen til ekstraordinær sesjon for å behandle nytegning av delstatsforsamlingen. Forsamlingen har alt tegnet nye føderale distrikt for Kentucky, men dersom de omgjør en tidligere beslutning om å telle føderale fanger må disse distriktene tegnes på ny.

  MA-guv: Dr. Donald Berwick, som tidligere jobbet med helsepolitikk i Barack Obamas administrasjon, vil stille til guvernør neste år.

  NJ-sen: Rasmussen har målt det demokratiske primærvalget i New Jersey, og finner Cory Booker med 54% mot 11% for Rush Holt, 8% for Frank Pallone og 5% for Sheila Oliver.

  SD-sen: Delstatssenator Larry Rhoden vurderer å stille mot tidligere guvernør Mike Rounds i det republikanske primærvalget.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også