Mer

  Valgsnacks for mandag 17. juni

  Valgsnacks-logoAR-sen/AR-4/AR-guv: Ting begynner å ta form i Arkansas (evt. ser vi en avansert form for stollek). Motorveikommisjonær John Burkhalter har droppet ut av den demokratiske nominasjonsstriden om guvernørvervet og stiller til viseguvernør i stedet. Han og guvernørkandidat Mike Ross har allerede gitt hverandre offentlig støtte. Burkhalter får intern konkurranse fra skolestyreleder Dianne Curry. Den sittende republikanske viseguvernøren, Mark Darr, ventes å flytte til det 4. kongressdistriktet for å stille til Huset, mens den nåværende representanten i dette distriktet, Tom Cotton ventes å stille til Senatet mot Mark Pryor.

  CA-7: Tidligere senatskandidat Elizabeth Emken stiller mot kongressmann Ami Bera, som slo ut en sittende republikaner med syltynn margin i 2012.

  MI-sen: Kongressmann Mike Rogers kommer ikke til å konkurrere om den republikanske nominasjonen til Senatet fra Michigan.

  TX-lokal: Den forholdsvis konservative forretningsmannen Oscar Leeser vant en knusende seier i borgermestervalget i El Paso lørdag. Han beseiret det mer venstrevridde bystyremedlemmet Steve Ortega.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp". Programleder av podkasten "Amerikansk politikk".

  Les også