Mer

  Valgsnacks for mandag 17. juni

  Valgsnacks-logoAR-sen/AR-4/AR-guv: Ting begynner å ta form i Arkansas (evt. ser vi en avansert form for stollek). Motorveikommisjonær John Burkhalter har droppet ut av den demokratiske nominasjonsstriden om guvernørvervet og stiller til viseguvernør i stedet. Han og guvernørkandidat Mike Ross har allerede gitt hverandre offentlig støtte. Burkhalter får intern konkurranse fra skolestyreleder Dianne Curry. Den sittende republikanske viseguvernøren, Mark Darr, ventes å flytte til det 4. kongressdistriktet for å stille til Huset, mens den nåværende representanten i dette distriktet, Tom Cotton ventes å stille til Senatet mot Mark Pryor.

  CA-7: Tidligere senatskandidat Elizabeth Emken stiller mot kongressmann Ami Bera, som slo ut en sittende republikaner med syltynn margin i 2012.

  MI-sen: Kongressmann Mike Rogers kommer ikke til å konkurrere om den republikanske nominasjonen til Senatet fra Michigan.

  TX-lokal: Den forholdsvis konservative forretningsmannen Oscar Leeser vant en knusende seier i borgermestervalget i El Paso lørdag. Han beseiret det mer venstrevridde bystyremedlemmet Steve Ortega.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også