Mer

  Valgsnacks for onsdag 12. juni

  Valgsnacks-logoGA-1: Delstatsrepresentant Jeff Chapman stiller til dette setet som Jack Kingston gir opp for å stille til Senatet.

  IA-guv: Demokratenes partileder i delstaten, Tyler Olson, gikk av tirsdag for å «søke annet verv i 2014»; trolig guvernørvervet.

  IA-sen: Professor og radiovert Sam Clovis stiller definitivt til Senatet i 2014. Clovis er også tidligere F-16 pilot.

  NH-sen: En lokal måling finner senator Jeanne Shaheen med en 48-44 ledelse over tidligere Massachusetts-senator Scott Brown. Det er fortsatt usikkert om Brown prøver seg på et comeback i nabostaten.

  NJ-sen: Lokalpressen har en artikkel hvor de vurderer de seks kandidatene som stiller.

  SD-sen: Kongressrepresentant Kristi Noem vil ikke stille mot tidligere guvernør Mike Rounds i det republikanske primærvalget. Hun tar i stedet gjenvalg til Huset.

  En som derimot kan tenke seg å stille er lege Annette Bosworth. Hun har ingen politisk erfaring annet enn en langvarig strid med delstatens legestyre, som endte med forlik. På sin facebookside har hun også et bilde av seg selv iført en t-skjorte med Che Guevara på; neppe noen god start i et republikansk primærvalg…

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også