Mer

  Knusende ledelser til Christie og Booker

  Quinnipiac har målt både guvernør- og senatsvalget i New Jersey, og finner sittende guvernør Chris Christie og Newark-borgermester Cory Booker med overlegne ledelser. Christie har 69-27 i jobboppslutning og 59-29 i ledelse over delstatssenator Barbara Buono. Hele 65% av velgerne sier at han fortjener å bli gjenvalgt.

  Cory Booker danker ut sine to hovedmotstandere i det demokratiske primærvalget, kongressmennene Rush Holt og Frank Pallone med tallene 53-10-9. Målingen ble tatt opp før den svarte lederen av delstatshuset, Sheila Oliver meldte seg på, men jeg tror ikke hun tar mange stemmene fra Booker.

  Mot den sannsynlige republikanske kandidaten, tidligere borgermester Steve Lonegan, vinner Booker 54-27. Holt leder 36-31, mens Pallone leder 39-29.

  Oppdatert: Rutgers universitet har målt det demokratiske primærvalget, og finner Cory Booker med 55% mot Frank Pallone med 9% og Rush Holt med 8%. Som Quinnipiac har de målt før Sheila Oliver meldte seg på.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp". Programleder av podkasten "Amerikansk politikk".

  Les også