Mer

  Cutler stiller i Maine

  Den tidligere demokraten Eliot Cutler vil stille som uavhengig kandidat til guvernørembetet i Maine. Cutler forsøkte seg i 2010, men alt han oppnådde med det, var å få den relativt konservative republikaneren Paul LePage valgt.

  Målinger har vist at både Eliot og eventuelle demokrater er fullt ut konkurransedyktig med LePage en til en, men dersom begge stiller kan LePage vinne igjen. Så langt er det uavklart på demokratisk side; kongressmann Mike Michaud vil trolig være den sterkeste kandidaten, men tidligere guvernør John Baldacci har sagt at han er interessert dersom Michaud ikke stiller.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp". Programleder av podkasten "Amerikansk politikk".

  Les også