Mer

  Peters leder i Michigan

  PPP er ute med helgens tall fra senatsvalget i Michigan. Merk at målingen er tatt opp før Terri Lynn Land offisielt erklærte sitt kandidatur. Kongressmann Gary Peters har en en knapp ledelse på land, med 41-36.

  I et eventuelt primærvalg er kongressmann Dave Camp faktisk førstevalget for republikanske velgere, med Mike Rogers på 2.plass og Justin Amash rett foran Land. Imidlertid er det svært liten sjanse for at noen av dem stiller.

  Begge kandidater er forholdsvis ukjente; 50% har en oppfatning at Land og 34% av Peters.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også