Mer

  Schauer med knapp ledelse over Snyder

  Nå som det endelig ser ut til at demokratene har fått seg en seriøs utfordrer til guvernør Rick Snyder i Michigan, kan vi begynne å ta målingene derfra mer på alvor. Tidligere kongressmann Mark Schauer stiller, og det ser ikke ut til at han får tung motstand om nominasjonen.

  PPP har målt delstaten, og finner Schauer med en 42-38 ledelse over Snyder. Kun 38% av velgerne har hørt om Schauer, så dette er kun et resultat av Snyders egen upopularitet. Han har 40-52 i oppslutning, og hvis det ikke bedrer seg kan det fort bli med denne ene valgperioden for ham. På den annen side er det lenge til neste høst; faktisk en evighet i politikk.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også