Mer

  Terri Lynn Land stiller i Michigan

  Republikanerne har endelig fått en habil kandidat til senatsvalget i Michigan, der demokraten Carl Levin takker for seg neste år, etter å ha representert delstaten siden januar 1979. Mange i partiet hadde håpet på kongressmann Mike Rogers, men han ønsker trolig å forbli i Huset.

  Den nest beste i manges øyne, er Terri Lynn Land, som ble valgt til administrasjonsminister i 2002 og satt i åtte år. Hun var kandidat til viseguvernør under primærvalget i 2010, men «hennes» guvernørkandidat tapte nominasjonen.

  Land offentliggjorde sitt kandidatur med en tweet tidligere i dag, som det seg hør og bør for dagens politikere. De fleste som blir valgt til administrasjonsministere har gjerne en forholdsvis lav politisk profil, men er desto mer populære når de går av. Hvor godt Land virkelig vil gjøre det mot den antatte demokratiske kandidaten, kongressmann Gary Peters, gjenstår å se.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også